UTGIVNING


                        Ur inget något, ur något annat.

Förlagets första lyriksamling C  kan ses som en skapelseberättelse. En slags genesis över den materiella existensens tillblivelse – ur inget något – och hur existensen alltsedan detta skapelseögonblick befinner sig i en tvingande, konstant pågående förändring – ur något annat, annat, annat.

Omdömen om C:

“Jag har läst [C] med spänning och intresse.” //“Sidorna innehåller sin beskärda del av både underfundiga och kryptiska angivelser, diskreta ekon, grafiska upptäckter att göra och mycket annat. // En text en gärna skulle läsa vidare i.”
~Aris Fioretos, författare, översättare och litteraturkritiker DN

C är verkligen en mycket vacker lyriksamling. Liknar inget annat jag sett; det minimalistiska – om det nu är ordet – blir [i C] högdramatiskt. Till synes är allt enkelt, sparsmakat, i själva verket är det händelserikt, nästan till bristningsgränsen, för ögat liksom för örat. Det outtalade och outtalbara i början förvandlas efterhand till något uttalat och uttalbart.”
~Carl-Johan Malmberg, litteratur- och konstkritiker SvD

“Ord blir konst.”// För mig är C mer en annorlunda konstbok än en annorlunda diktbok, eftersom Jung använder sig av språkets tecken som hon gör som just ”konst” och där det visuella då blir viktigare än själva textens innehåll.// Det blir till en oerhört vacker bok.”
~Thomas Almqvist, Opulens (20/05/2019)

Pris 159 kr (inkl. moms och frakt). Beställ här.

Övrig utgivning:

MBRYO publicerad av Puddles of Sky Press.


Write yourself. Your body must be heard. ~ Hélène Cixous